Women

Om vår
designer

Hej!
Jag heter Vladka Sturesson och jag har designat
Baby Shoe Friends barnskoskydd. Jag är en stolt mamma till Felix (2,5 år) och Lea (6 månader).


Idén föddes under min föräldraledighet. Vår son Felix älskar att åka bil men det finns en sak som han älskar ännu mer – att leka i lekparken, gunga, gräva i sandlådan och hoppa i vattenpölar oavsett väder. Att han sedan ska sitta i bilbarnstolen med leriga skor och sparka runt på sätet gör oss föräldrarna mindre glada. Vi har tröttnat att rulla en gammal handduk runt hans smutsiga skor eller sätta en ICA kasse på dem. Att ta av skorna är inte heller så effektivt då skorna fortsätter smutsa bilen.


En kväll efter att barnen hade somnat sydde jag textilskoskydd åt Felix. Vår hund Manfred fick stå modell. Det blev succé direkt. Felix ville inte ta av sig sina nya skoskydd. Nästa kväll sydde jag katten Felix (Felix betyder katt på latin). Tredje kvällen kom kycklingen Lea till världen. Sedan dess har jag sytt många par som blev populära bland mammor både i Sverige och i utlandet.


Vi lever i ett klimat med lång höst-vinter-vår period och även på sommaren kommer numera mycket regn som vi alla har märkt. Baby Shoe Friends kan användas under hela året och tack vare den behändiga förpackningen är de lätta att ha med sig i bilen eller i skötväskan. Det är en produkt som förenklar vardagen för oss föräldrar.

Jag önskar er och era barn många glada höst- och vinterlekar!


Skulle ni vilja skriva till mig så kan ni göra det på mamma@babyshoefriends.se